KURS

X

 

KURSTILBUD:
Blir du overrasket av at det av og til regner? Til og med i Mandal? Da er Merete god å ha, for på ganske kort varsel kan hun lage kurs for deg og venninnegjengen, eller hvem du måtte ønske. Det koster kr 150,- pr. hode; minimum 4 deltakere, max. 8. Kurset varer i tre timer og kan garantert gi deg en spesiell opplevelse. Merete holder alt av verktøy, så du kan egentlig bare stille med to tomme hender og godt humør.Og det er selvsagt ikke nødvendig at det regner for å lage kurs!

Alt ligger til rette for en koselig og litt annerledes kveld.  Bare ta kontakt med Merete og avtal tid på tlf.nr  900 13 808.  Kan avtales i god tid, eller om Merete har anledning, så tar hun det på sparket.  Kurset holdes i butikken, bak i ett av smårommene.

Dette er kanskje mulighetenes aften for herrene til å lage noe unikt til sine kjære, med kyndig hjelp fra Merete.  ELLER hvorfor ikke gi barna en sjanse til sitt eget treff og mulighet til positiv, kunstnerisk utfoldelse?  Merete er ingen barnevakt, men hun trives godt sammen med barna.  Og gruppa kan gjerne bare være barn.

ALTSÅ:  Minst fire personer, tre timer og kr 150,- pr. hode.  (og du betaler selvfølgelig for det materiale du bruker)
TA TUREN INNOM ATELIÈER BLÅ OG FÅ MED DEG EN KOSELIG OPPLEVELSE!